Wie ben ik
1480
page-template-default,page,page-id-1480,stardust-core-1.1,stardust-theme-ver-3.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,smooth_scroll

Wie ben ik

Mijn naam, Irina Poleacov, geeft waarschijnlijk al prijs dat ik buitenlandse roots heb en dat klopt. Roemenië heeft me mijn temperament, liefde voor koken, eten en familie meegegeven. Op Texel mocht ik in alle vrijheid opgroeien tot een eigenwijze jongvolwassene. In Amsterdam ben ik studente, vriendin, psychologe en moeder geworden. De natuurvrouw, amazone en gedreven onderneemster zijn in Laren tot volle bloei gekomen.

Mijn werkkamer
Het Goois natuurreservaat noem ik mijn werkkamer. Ik neem mijn clienten mee de natuur in. Terug naar de oorsprong. In plaats van mensen te adviseren meer te bewegen en meer in de natuur te zijn, gaan we nu samen. Sessies die ik normaal binnen zou geven, geef ik nu buiten.

Waarom? Omdat natuur en bewegen ons ontspannender, scherper en meer in contact met ons lijf brengen. Je zet letterlijk stappen richting je herstel en ontwikkeling.

Wil je daar meer over weten? Check http://www.debuitenpsychologen.nl

Me, my therapy and my coaching
Ik weet wie ik ben en wat ik hier kom doen. Dat geeft rust en focus.

Door middel van therapie en coaching begeleid ik cliënten  naar datzelfde gevoel. Mensen beleven me als direct, warm, duidelijk en betrokken.
Elke sessie is bij mij maatwerk. Ik stem af op wie jij bent en waar je zit.

Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

Ervaringen:

Mevrouw A.

Dankzij Irina heb ik kunnen inzien wat er niet klopte in mijn relatie en dat ik dat ook actief iets in moest veranderen, ipv mijn man en mijn drukke baan de schuld te geven. Ik bleek nog te treuren om mijn uit huis gaande kinderen en besefte dat ik altijd ‘de man in huis’ ben geweest en mijn man geen kans heb gegeven dat ook te zijn. Ze heeft me hier vriendelijk doch duidelijk op gewezen. Ik heb me altijd erg gehoord gevoeld, alsof zij dingen hoorde achter de woorden die uitsprak die ik zelf niet zo durfde te verwoorden.

Dhr. V.

Lopend door de natuur kom je tot diepere inzichten, voelt praten minder gedwongen. En voelen stiltes bevrijdend. Het zet je zintuigen aan. Je hoo

fd leegwandelen. Om vervolgens met een opgeladen, zelfbewuster gevoel, de week door te gaan.
Irina liep met me mee en gaf ruimte om gedachten te ordenen en tijd om met mezelf te zijn om angsten uit te spreken, hersenspinsels te toetsen en de geest te scherpen. Het heeft me geholpen in een moeilijke periode.!

Mw. D.

“Braving the wilderness”

Irina,

Je hebt me enorm veel geleerd, laten ervaren en inzien. Veel van wat ik diep van binnen stiekem al voelde. Hoe gaaf dat je dat samen naar boven kan krijgen! Al wandelend over de heide lukte dit op een oprechte, warme en natuurlijke manier (letterlijk en figuurlijk). Een klankbord die steunt, vertaal

d, normaliseert en handvatten aanreikt.

Ons laatste gesprek voelde dubbel. Dan denk je ‘oei… ik word losgelaten’. Maar zoals je zelf in één van onze eerste gesprekken al zei: “Ik ga met je mee het oerwoud in. We gaan dat samen verkennen, tot je voelt dat dat niet meer nodig is”.

Het oerwoud, een plek die spannend en kwetsbaar is – een plek voor verbinding.

Ik ben dankbaar!

Post a Comment