Tarieven
1506
page-template-default,page,page-id-1506,stardust-core-1.1,stardust-theme-ver-3.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,smooth_scroll

Tarieven

Voor bedrijven

Coaching van jou of jouw medewerkers:

Investering : 197,- ex btw per uur

mailto:info@praktijkhemera.nl

Voor particulieren:

Investering : 150,- ex btw per uur 

mailto:info@praktijkhemera.nl

Via de huisarts :

120,99- per uur 

Na elke sessie ontvang je een nota van mij. Na elke sessie krijg je een nota van mij die je in kan dienen bij je zorgverzekeraar voor vergoeding, nadat je het aan mij betaald hebt. De nota moet telkens voor de opeenvolgende sessie voldaan zijn.

Duur van de behandeling

Een gemiddelde behandeling bij mij duurt tussen de 5 en 10 sessies, maar kan ook korter of langer zijn. Er kunnen ook enkele sessies geboekt worden of alleen een intake. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking van 15 minuten. mailto:info@praktijkhemera.nl

Vergoedingen

Vanaf 1 januari 2022 gaat het zorgprestatiemodel in binnen de GGZ. Dit betekent dat je per sessie kan declareren. Je betaalt elke sessie aan mij en na betaling kun je gelijk je factuur indienen bij de zorgverzekeraar.

Contractvrij

Ik werk ongecontracteerd, dat wil zeggen, dat ik bewust geen contracten heb afgesloten met zorgverzekeraars. Op die manier houd ik de regie over de behandeling waar het hoort. In de kamer, bij mij en bij jou.  Ik verstrek geen gegevens aan de verzekeraar of aan het DIS, zoals je personalia, behandelplan of je diagnose. Hiervoor tekenen we aan het begin van de behandeling een privacyverklaring. Houd rekening met het eigen risico wat je eerst zelf moet betalen.

Onvergoed

Er zijn ook diagnoses die de zorgverzekeraar niet vergoedt zoals relatieproblemen, burn out of aanpassingsstoornis. Daarvoor geldt een OZP (onverzekerde zorgprestatie) tarief van 120 euro voor 45 minuten directe tijd. Voor meer informatie check: https://www.zorginstituutnederland.nl/Verzekerde+zorg/geneeskundige-ggz-zvw

Polis, verwijzing en eigen risico

Als GZ psycholoog word ik vanuit de basisverzekering vergoed. Bij een restitutiepolis krijgt je in de regel 100% van de sessies vergoed. Bij een naturapolis, wordt gemiddeld 75% van je kosten vergoed. Je dient rekening te houden met je eigen risico, die wordt met je vergoeding verrekend. Ik adviseer je om dat goed in je polis na te kijken of contact op te nemen met je verzekeraar. Als je in aanmerking wilt komen voor een vergoeding door de verzekeraar is een verwijzing door de huisarts of een andere arts noodzakelijk. Soms worden een aantal sessies door een werkgever of het UWV vergoed. Vraag dat goed na om meer zekerheid te hebben over het financiĆ«le plaatje.

Tijdig afzeggen afspraak

Ik streef ernaar mijn wachtlijst zo kort mogelijk te houden en iedereen zo snel mogelijk een plek in mijn agenda te bieden. In het geval dat je de afspraak binnen 48 uur afzegt of niet nakomt, waardoor ik iemand anders heb moeten teleurstellen, ontvang je van mij een volledige nota voor die gemiste sessie. Deze kosten worden in de regel niet door de verzekeraar vergoed.

Post a Comment