Praktijk Hemera | Tarieven
1506
page-template-default,page,page-id-1506,ajax_updown_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,

Tarieven

Investering zakelijke coaching

Coaching bied ik aan in de vorm van 2 trajecten.

Zakelijk Traject BOOST: 1227,- inclusief btw

– 15 min telefonische kennismaking en inventarisatie    coachvraag

– 3 maal 60 minuten durende boostsessies op de hei

– uitdagende opdrachten

– nazorg: telefonisch contact 1 maand na afsluiten traject

Zakelijk traject FULL SCALE: 2470,- inclusief btw

– 15 min telefonische kennismaking     

– uitgebreide vragenlijst vooraf invullen     

– uitgebreide inventarisatie coachvraag dmv opstelling

– 6 verdiepende sessies op de hei     

– uitdagende opdrachten                   

– trajectverslag                                                                                   

– nazorg: telefonisch contact 1 maand na afsluiten traject        

Investering persoonlijke coaching

Persoonlijk leiderschap en ontwikkeling coaching:              147,- inclusief btw

*mensen die op zoek zijn naar hun authentieke zelf                
* werknemers die tegen een burn out aan zitten of al ziek thuis zitten (voor werkgeverstrajecten neem contact op)
* collega’s die op zoek zijn naar richting en bezinning in het zorgverlener zijn
* vrouwen die het moederschap, vrouw zijn en carrière beter willen uitbalanceren
* mensen die willen leren omgaan met hoogsensitiviteit

Er kunnen ook enkele sessies geboekt worden. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat. mailto:info@praktijkhemera.nl

Investering therapie
De investering voor een therapiesessie bedraagt 100 euro voor 45 minuten. Na elke sessie ontvang je een nota. Aan het einde van de behandeling maak ik een eindnota op die je in kan dienen bij je zorgverzekeraar voor vergoeding.

Duur van de behandeling

Een gemiddelde behandeling bij mij duurt tussen de 8 en 13 sessies, maar kan ook korter of langer zijn. Er kunnen ook enkele sessies geboekt worden of alleen een intake. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking van 15 minuten. mailto:info@praktijkhemera.nl

Vergoedingen

Ik werk ongecontracteerd, dat wil zeggen, dat ik bewust geen contracten heb afgesloten met zorgverzekeraars. Op die manier houd ik de regie over de behandeling waar het hoort. In de kamer, bij mij en bij jou.  Ik verstrek geen gegevens aan de verzekeraar of aan het DIS, zoals je personalia, behandelplan of je diagnose. Hiervoor tekenen we aan het begin van de behandeling een privacyverklaring.

De zorgverzekeraar vergoedt volgens 5 producten. Transitie (1-2 gesprekken), Kort (5 gesprekken), Middel (8 gesprekken ), Intensief (13 gesprekken ) en Chronisch (13 gesprekken).

Er zijn ook diagnoses die de zorgverzekeraar niet vergoed zoals relatieproblemen, burn out of aanpassingsstoornis. Daarvoor geldt een OVP (onverzekerde prestatie) tarief van 100 euro voor 45 minuten.

Als GZ psycholoog word ik vanuit de basisverzekering vergoed. Bij een restitutiepolis krijgt je in de regel 100% van de sessies vergoed. Bij een naturapolis, wordt gemiddeld 75% van je kosten vergoed. Je dient rekening te houden met uw eigen risico, die wordt met je vergoeding verrekend. Ik adviseer je om dat goed in je polis na te kijken of contact op te nemen met je verzekeraar. Als je in aanmerking wilt komen voor een vergoeding door de verzekeraar is een verwijzing door de huisarts of een andere arts noodzakelijk. Soms worden een aantal sessies door een werkgever of het UWV vergoed. Vraag dat goed na om meer zekerheid te hebben over het financiële plaatje.

Tijdig afzeggen afspraak

Ik streef ernaar mijn wachtlijst zo kort mogelijk te houden en iedereen zo snel mogelijk een plek in mijn agenda te bieden. In het geval dat je de afspraak binnen 48 uur afzegt of niet nakomt, waardoor ik iemand anders heb moeten teleurstellen, ontvang je van mij een volledige nota voor die gemiste sessie. Deze kosten worden in de regel niet door de verzekeraar vergoed.