Praktijk Hemera | Algemene informatie
1520
page-template-default,page,page-id-1520,ajax_updown_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,

Algemene informatie

Kennismaking

OP DIT MOMENT NEEM IK GEEN NIEUWE CLIËNTEN MEER AAN PER SEPTEMBER HEB IK MOGELIJK WEER PLEK.

Je bent van harte welkom om eerst telefonisch en vrijblijvend kennis te maken met me. Als je me via de mail of telefoon laat weten daar behoefte aan te hebben, dan plan ik 15 min in voor jou.

Verenigingen
Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP), bij de Nederlandse Vereniging voor GZ psychologen (NVGzP) en bij de Stichting helpen met paarden (SHP-E-NL).

Contractvrij
Ik heb geen contracten met verzekeraars. Daarmee streef ik naar meer privacy en zelfsturing in de behandelkamer. Meer informatie over contractvrije psychologen en vergoedingen vind je op https://contractvrijepsycholoog.nl/vergoedingen-2019/. In de regel wordt tussen de 60-100% vergoed.

De Buitenpsychologen
In 2016 heb ik samen met collega Gz psychologe Christel Westgeest De Buitenpsychologen opgericht. Wij trainen        collega’s, behandelen mensen binnen de basis GGZ en coachen collega’s, studenten, ondernemers, werknemers en werkgevers. Veelal met behulp van de natuur en het buiten in beweging zijn. De Buitenpsychologen zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Groene Zorg.

http://www.debuitenpsychologen.nl

Privacy 

Uiteraard ben ik verplicht tot geheimhouding. Dit geldt naar alle derden toe. Ook met de verwerking van jouw gegevens ga ik zorgvuldig om. Dat kun je allemaal nalezen in mijn privacypolis.

Klachten
Mochten er vragen of klachten zijn ten aanzien van de behandeling, dan kunnen we dat te allen tijde samen bespreken. In het geval dat wij er niet uit komen, kun je je vraag of klacht aan het Nederlands Instituut voor Psychologen richten.