Voor wie
1508
page-template-default,page,page-id-1508,stardust-core-1.1,stardust-theme-ver-3.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,smooth_scroll

Voor wie

T

herapie, contact, begrepen worden, gehoord en gezien worden, een plek waar je jezelf in je totaliteit kan tonen zonder veroordeeld te worden, uitgedaagd worden, hulp bij problemen die je in je eentje niet meer kan en wilt dragen, dingen op een rijtje zetten, een klankboord nodig hebben, investeren in jezelf, focus krijgen, gezond werken of reïntegreren, authentiek willen zijn en een impact maken…. dat is mens zijn.

Als jij je door bovenstaande thema’s aangesproken voelt, ben je bij Psychologenpraktijk Hemera aan het goede adres.

Therapie

In behandeling gaan betekent dat je bovenstaande problemen erkent en er iets aan wilt doen. Gun jij jezelf een helpende hand bij het zoeken van je nieuwe pad? Neem contact op voor een kennismaking.

Coaching

Een coachingtraject starten bij mij betekent uitgedaagd worden om je meest echte zelf te leren kennen en neer te leren zetten. Vanuit kracht en gezondheid werken, studeren en leidinggeven!

Wat hebben anderen meer in huis?
Mochten er problemen spelen als psychose, ernstige verslavingsproblematiek of ben je wegens persoonlijkheidsproblemen aangewezen op intensieve (24 uurs crisiszorg), dan raad ik je aan om je tot een instelling te wenden die dat in huis heeft. Je huisarts kan je doorverwijzen naar een crisisdienst indien nodig. Mochten de financiën jou niet toestaan om zelf de behandeling te betalen dan raad ik je aan een therapeut te zoeken die vergoed wordt. Ik werk onvergoed en ongecontracteerd.

Post a Comment